24 mart. 2016

Avantajele realizarii de mobila la comanda

0 Comment

Dupa o zi obositoare la munca tot ceea ce ne dorim este sa ne relaxam si sa petrecem timpul cu familia intr-un spatiu confortabil si intim.

Deoarece ne dorim sa amenajam casa in mod original si unic in care aceasta sa nu se poata demoda, alegerea unui stil si a pieselor de mobila devine o decize destul de greu de luat. Trebuie sa stiti ca mobila la comanda are o furmusete aparte si se poate echilibra perfect cu functionalitatea daca se integreaza corect in spatiul destinat.

Mobila la comanda este o alternativa perfecta la mobila de serie care se va executa in dimensiuni si culori standard si care este o mobila pe care o puteti gasi in toate showroomurile. Mobilierul la comanda va ofera si posibiliteatea de a va personaliza in totalitate proiectele indiferent daca vorbim despre mobilier de living, mobila de bucatarie sau de dormitor, si chiar si atunci cand vorbim de dressing si dulapuri de haine ne putem referi la mobila realizata la comanda.

Mobilierul pe comanda se va realiza tinand cont de nevoile si dorintele clientului si exista o mare flexibilitate din toate punctele de vedere: culori, design, accesorizare.

Mobila la comanda este din ce in ce mai cautata pentru amenajarea interioarelor. Acest lucru este datorat faptului ca pentru mobilierul realizat pe comanda costurile sunt avantajoase si pentru ca unele persoane vor piese de mobilier unice, care sa nu mai existe si in alte locuinte.

Mobilierul pe comanda are un mare avantaj de a putea fi personalizat atat ca model cat si ca materiale, dimensiuni si culori. Accesoriile sunt mai putin importante dar trebuie si ele alese cu grija.

Daca mergem la firmele care realizeaza mobilier pe comanda vom beneficia si de o consultanta de specialitate pentru a putea elege materialul potrivit pentru mobila, dar si accesoriile.

In plus firmele care lucreaza in mod profesionist au si programe cu ajutorul carora pot realiza proiectarea 3D a mobilierului si veti vedea exact cum arata acesta inaine de a intra in productie.

Pentru mobila realizata la comanda costurile sunt mult mai mici pentru ca veti alege materialul in functie de pretul la bucata sau pe mp si veti alege chiar si accesoriile: geamurile, feroneria, balamalele etc.

Spre deosebire de mobila de serie, in magazinele cu mobilier pe comanda aveti si posibilitatea de a efectua plata in mod esalonat si astfel veti plati in cateva transe consecutive care se extind pe timpul perioadei de realizare iar la ultima transa achitata mobilierul va fi montat.

Spre deosebire de mobila de serie pe care o cumparam pur si simplu din magazin mobilierul la comanda va avea un timp mai indelungat de executie. Dupa ce v-ati hotarat ce doriti veti acorda un avans si va incepe productia mobilei. Producatorul de mobila va va spune cand intra proiectul in lucru si veti afla cat dureaza pana cand mobila este gata si daca sunt eventuale intarzieri.

Este important ca odata ce ati decis ce anume vreti sa nu faceti modificari ulterioare pentru care s-ar putea intarzia cu mult proiectul.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *