02 iun. 2018

Beneficii mobila la comanda

0 Comment

 

Mobila la comanda pentru renovarea apartmentului. Natura inverzita ne inspira in alegerea decoratiunilor de interior iar vremea calda ne ajuta in finalizarea planurilor de amenajare.
O optiune foarte des intalnita in randul celor ce cauta rezultate impecabile, a celor ce pun pret pe calitate si functionalitate, pretentiile fiind totodata la un nivel inalt, alegere potrivita ce se dovedeste a fi.
Originalitatea este un aspect caracteristic mobilierului la comanda, astfel incat de la sticla la PAL, mdf sau lemn exista flexibilitate in crearea unui ansamblu de mobila impresionant care sa atinga asteptarile fiecaruia dintre noi astfel incat posibilitatea concretizarii unui vis devenind realitate.
Un stil definitoriu pentru intreaga casa, totul sa fie la locul sau, fiecare spatiu de depozitare sa fie personalizat, pozitionarea oglinzii pe anumite parti, balamale rezistente, usi culisante sunt doar o parte din preferintele frecvente iar precum alegerile obiectelor personale, mobila se doreste a fi si ea in pas cu moda.
Mobila la comanda de bucatarie, dormitor, living, dressing sau baie. Acest tip de mobilier este soluția ideală pentru a folosi eficient spațiul unei locuințe reprezentand alternativa mobilei de serie care se execută la dimensiuni și culori standard.
Mobilierul făcut la comandă este tot mai des căutat pentru designul caselor noastre avand numeroase avantaje printre care bugetul care poate fi gestionat cu mare acuratete, se folosesc materiale de inalta calitate, exista o flexibitate din toate punctele de vedere: design, culori, accesorizare si intotdeauna suntem bine informati cu ultimele aparitii in domeniul mobilierului.
Un alt avantaj il reprezinta satisfactia clientului de a isi pune amprenta pe fiecare piesa de mobilier aleasa. In prima faza ideea originala este preluata, mai apoi trece printr-un proces complex de fabricatie intr- un final ajungand in casele dumneavoastra. Astfel nefiind folosit doar efortul fizic si priceperea fabricantului ci si implicarea sufletului, nivelul emotional impletindu-se foarte bine cu mobila la comanda realizata.
Un alt beneficiu al mobilierului la comanda il reprezinta faptul ca stim din start in ce categorie de cost ne incadram atunci cand optam pentru comandarea unui astfel de mobilier. Cei ce isi doresc o bucatarie, un dormitor, un dressing sau un living din categoria premium au ca si optiune lemnul maisiv care fara indoiala va atrage privirile si admiratia tuturor impresionand prin eleganta si calitatea materialului. Totodata se poate opta si pentru realizarea unui mobilier din MDF vopsit sau un MDF cu frezare (Medium density fibreboard este denumirea oficiala a MDF-ului) pentru o alegere moderna si un design deosebit. Totodata mobilierul din pal melaminat de 18mm si cu canturi ABS este o alegere corecta daca daca alegem zona economica.
Totodata exista o multitudine de elemente ce pot fi adaptate mobilierului ales, printre care blaturi de compozit, prize pentru blaturi, leduri, sertare Tandem Box de la Blum, balamale cu amortizare Blum si multe altele.
Astfel asigurati-va ca exista un echilibru intre functionalitate si estetic indiferent de alegerea facuta, mobila trebuie sa va suplineasca nevoile.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *