14 mart. 2016

Cantareste-ti optiunile cu mobilierul pentru Solarium

0 Comment

Alegerea mobilei potrivite pentru solarium-ul tau poate fi mai grea decat ti-ai imaginat. Mobila potrivita pentru acest tip de spatiu depinde foarte mult de design-ul acestuia. Si deoarece design-ul poate varia de la un sun-room simplu (o camera deschisa) la unul de tip victorian, complex, nu exista in principiu nici o formula magica pentru a stabili ce fel de mobila ti se va potrivi. Unii dintre cei mai buni profesionisti in mobila la comanda, sunt cei de la Mobilarts.ro.

Cat de formal este solarium-ul tau?

Solarium-urile pot avea o multitudine de tipuri de design, de la cele de tip inchis, la camere complete, aditionale poprietatilor luxoase. Te sfatuim sa evaluezi ce tip de camera solara (sunroom sau solarium) ai, aceasta iti va asigura pasii de pornire pentru alegerea mobilei celei mai potrivite. Ai nevoie de o masa din otel si de scaune pereche sau lemnul ti se potriveste mai bine? Ambele materiale vor fi o alegere buna pentru un solarium.

Cum iti folosesti camera solara?

Un alt mod de a te ajuta in alegerea celor mai potrivite piese de mobilier pentru solarium-ul tau, este stabilirea modului in care il vei folosi. Il vei folosi pe post de bucatarie sau ca si spatiu de distractie pentru oaspeti? Va fi acesta folosit ca spatiu unde se va aduna toata familia sau mai mult un loc personal, de retragere? Intreaba-te inainte aceste lucruri si doar dupa, decide ce fel de mobila ti se potriveste.

Cheia este sa te asiguri ca mobila amplasata in noul solarium, iti va permite sa iti desfasori in bune conditii, activitatile pe care le-ai planuit pentru acesta, indiferent ca l-ai construit pentru a te bucura in liniste de un film impreuna cu familia sau doar pentru a-ti bea cafeaua dimineata.

Cat de mare este solarium-ul tau?

Marimea conteaza, in special atunci cand vei alege mobilierul pentru un astfel de spatiu. In timp ce spatiile din sticla pot varia de la unele mici la camere in toata regula, marimea solarium-ului tau joaca un rol important in alegerea tipurilor de mobila pentru acesta. Daca solarium-ul tau este de marimea unei bucatarii medii, probabil ca o masa de bar (inalta) si un set de scaune pentru aceasta, vor fi arhisuficiente.

Daca dimpotriva, solarium-ul este cu adevarat mare si este construit ca si camera aditionala a locuintei, probabil ca cea mai buna solutie ar fi decorarea acestuia pe post de living room secundar, in consecinta mobila potrivita pentru un living room, ar fi o buna idee si aici. Datorita marimii si spatiului, poti include chiar si o canapea sau mai multe, o masa de dimensiuni mai mari, etc.

Vorbeste cu un designer de interioare.

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac proprietarii de case atunci cand aleg mobila pentru solarium-uri este ca trateaza aceste spatii ca pe mici verande, cand de fapt majoritatea, dispun de acelasi spatiu ca si oricare alta camera din locuinta. Acest tip de camere sunt destul de complicate din punct de vedere al design-ului (prin prisma cantitatii foarte mari de lumina ce este lasata sa intre la interior), iar discutiile cu un designer de interioare profesionist, te pot lamuri repede despre ce posibilitati de mobilare ai la dispozitie.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *