07 mart. 2016

Ce trebuie sa faci inainte de a te decide ce fel de pat sa cumperi?

0 Comment

Inainte de a cumpara un pat, gandeste-te la toate lucrurile pe care acesta ti le poate oferi. Un pat confortabil este cheia confortului tau, de a te simti odihnit, sanatos si fara dureri. Salteaua cu care este comercializat acest pat, joaca un rol foarte important aici, dar tipul patului pe care il vei alege, va conta destul de mult in modul final de functionare si de comportament al acestuia.

Asa cum stim cu totii, un somn bun de noapte este o necesitate pentru productivitatea crescuta la job in timpul zilei, asigura-te ca patul tau va contribui din plin la asta.

In timp ce confortul asigurat de patul tau poate ca este cel mai important factor, nu poti ingnora faptul ca acesta va constitui probabil si punctul focal din dormitorul tau. Cum arata un pat, este la fel de important pe cat de important este cum se simte, cat de confortabil este atunci cand stai pe el. Pana la urma, de vreme ce este ultimul lucru pe care il vezi noaptea atunci cand vrei sa adormi si primul pe care il vezi de dimineata cand te trezesti, patul tau merita mai multa atentie.

Determina marimea patului.

Cat de mare ar trebui sa fie patul pe care sa-l cumperi, depinde intotdeauna de marimea camerei si de cat spatiu aditional ai nevoie in acea camera. Uneori, poti alege paturi facute pe comanda, customizate si personalizate potrivit gustului tau, dar gasirea saltelelor potrivite poate constitui o problema majora, asta deoarece se gasesc destul de greu saltele pentru dimensiuni ale paturilor, nonstandard.

Cele mai comune marimi disponibile pentru paturi sunt urmatoarele:

• Paturile duble: 39″ latime x 75″ lungime
• Paturile duble de tip extra-long: 39″ latime x 80″ lungime
• Paturi duble sau full: 54″ latime x 75″ lungime
• Paturi de tipul Queen Size: 60″ latime x 80″ lungime
• Paturi de tip Standard King Size sau Eastern King Size: 76″ latime x 80″ lungime
• Paturi de tip California King: 72″ latime x 84″ lungime

O data ce te-ai decis asupra marimii patului pe care vrei sa-l achizitionezi, gandeste-te la cum vei vrea ca acesta sa functioneze. Proprietarii de case din ziua de astazi cauta tipuri de mobilier functional, dar si foarte confortabil. Stilul si design-ul sunt si ele foarte importante. Exista paturi ce pot oferii o capacitate de depozitare dedesubt, destul de generoasa. De asemenea inaltimea patului tau, conteaza si ea destul de mult.

Cat de inalt sau cat de jos iti doresti sa fie patul tau? Unele persoane gasesc mai confortabile paturile mai inalte, in schimb ce paturile mai joase au de cele mai multe ori un look mai “modern” si dau in acelasi timp iluzia unei camere mult mai spatioase. Exista multe tipuri de paturi de unde poti alege, fara doar si poate. Stilul patului poate fi traditional, contemporan sau rustic. Oricum l-ai alege, asigura-te ca iti va indeplini toate cerintele si abia dupa aceea cumpara-l.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *