04 mart. 2016

Cum alegem corect mobila la comanda?

0 Comment

Atunci cand se alege mobila un client inteligent se va orienta in functie de reputatia firmei si producatorului de mobila la comanda. Urmatoarele care primeaza sunt calitatea, materialul, durabilitatea, pretul, culoarea, ergonomia, designul si serviciile companiei, precum si garantia sau increderea intr-o anumita firma.

Costul pentru un metru patrat se va calcula atunci cand compania producatoare se ocupa cu productia mobilierului in serie. In cazul in care este vorba de un design si niste accesorii exclusive este mult mai bine sa calculati pretul pentru intreg proiectul.
Pentru a alege mobila pe comanda corect si pentru a lua cele mai bune decizii va dam cateva sfaturi si sugestii:

Este nevoie de doar o singura zi pentru a avea discutii telefonice in scopul de a gasi cea mai buna oferta. Daca aveti toate marimile necesare si un mod in care doriti sa arate mobila precum si hotararea pe care ati luat-o in ceea ce priveste culoarea atunci cererea se va face mult mai rapid.

De obicei acasa la un client vine un designer care are sarcina de a face masuratorile si de a lua la cunostinta toate dorintele legate de mobilier. Acesta va realiza de altfel si proiectul in format 3D. timpul de executie depinde si de volumul de mobilier pe care il solicitati. Pentru preturi calculate exact este nevoie de o vizita la domiciliu.

Costurile pentru mobilierul la comanda sunt mai mici deaorece puteti sa alegeti materialul si in functie de pretul materialelor veti stii cat costa mobila. De asemenea atunci cand realizati mobilierul pe comanda veti avea si posibilitatea de a alege feroneria si celelelate accesorii. Comparativ cu firmele care vand doar produse finite, companiile care produc mobila ofera si posibilitatea de a achita costul total al mobilei in mai multe rate care se vor distribui in acord cu clientul pe mai multe transe in timpul procesului de lucru.

Durata in care este gata mobila este mai mare si dupa ce ati achitarat ce anume vreti puteti sa achitati avansul si urmeaza sa inceapa productia. Firma va va anunta cand va incepe proiectul, cand se va termina si daca apar amanari din cauze neprevazute.

Faceti o lista cu acele obiecte care v-au atras si excludeti mobilierul pe care nu il doriti. Chiar daca cei mai multi dintre noi avem o imagine generala despre ceea ce inseamna aspectul mobilierului pe care dorim sa il cumparam e destul de greu sa punem aceste ganduri pe hartie. Pentru a ajuta producatorul tot ce trebuie sa faceti este sa va uitati prin cataloagele de mobila si sa selectati piesele de mobilier care sunt mai apropiate de ideile pe care le aveati.

Culoarea si forma mobilei sunt doar unele dintre caracteristicile pe care producatorii le utilizeaza in productia de ansamble. E important sa stiti cum sa compartimentati mobilierul incepand de la sertare si terminand cu umerasele.

Pentru a stii ce tip de mobila este potrivita pentru nevoile pe care le aveti este important sa va ganditi ce urmeaza sa depozitati in sertare in locul in care veti amplasa mobila precum si alte obiecte care au legatura cu designul interior care se afla in incapere.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *