31 aug. 2014

Cum sa-ti decorezi baia prin mobila la comanda

0 Comment

 

Baie

 

 

 

 

 

 

 

Baia este probabil locul in care ne petrecem cel mai putin timp in casa, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie neglijata. Iesind in oras, ai trecut probabil prin localuri unde baia ori te-a impresionat, ori te-a facut sa iesi cat mai repede de acolo. Asadar, propria baie trebuie sa se integreze stilului decorativ al intregii case si sa se conformeze standardelor tale. In comert gasim o multime de tipuri de faianta si gresie, piese de mobilier, solutii ingenioase de organizare si depozitare, insa nu uita ca alegerea perfecta pentru a avea o baie personalizata implica mobila la comanda. Iata cateva sfaturi pentru a-ti decora baia cu stil:

1. Pentru un look modern, alege culoarea alb pentru toata baia: pereti, podea, cada, toaleta, inserand accente de marmura in jurul cazii. Alege o lustra care atarna destul de jos si invioreaza locul printr-o perdea de dus roz-bonbon. Vei avea o baie care arata proaspat, modern, fara a deveni plictisitoare. Daca nu-ti convine albul, incearca nuante de verde pentru o baie relaxanta.

2.  Daca ai o baie mare, indrazneste sa faci ceva neconventional, precum a aduce o vitrina clasica pentru a depozita prosoape si produse de ingrijire corporala. Vitrina poate fi o piesa unica, vintage, pentru a oferi personalitate baii tale, sau poate fi facuta la comanda.

3. Daca ai o baie mica, poti sa ii dai un aer modern si rafinat folosind tonuri de negru si gri. Faianta poate fi un negru lucios, iar gresia un gri mat. Pentru a sparge putin tonurile inchise, cada si toaleta trebuie sa fie albe, cu linii drepte, in stil modern. Pentru a crea iluzia unei bai mai mari, foloseste gresie de dimensiuni mari si accesorizeaza foarte putin camera pentru a nu o aglomera.

4. Majoritatea oamenilor aleg sa-si decoreze baia cu faianta pe toti peretii, insa poti incerca o combinatie in care un perete este acoperit de faianta mozaicala, iar restul sa fie intr-o nuanta de acelasi ton. Poti introduce accente lemnoase prin placi MDF ce tapeteaza cada, cu faianta mozaicala caramel pe peretele adiacent, transformand baia intr-un loc de relaxare.

5. Spatiile de depozitare devin o problema atunci cand ai o baie mica. Din fericire, exista in prezent multe corpuri de mobilier versatile si multifunctionale care te pot ajuta cu aceasta problema. Poti alege ca oglinda din baie sa fie si dulapior, chiuveta sa aiba o masca in care sa pui produsele de curatat, prosoapele sa stea in suporturi metalice speciale agatate de perete si multe alte solutii inventive.

Mult succes in decorat!

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *