19 iun. 2018

baie mdf ramonaMobila Clasica

Eleganta, stilul dar si functionalitatea sunt avantaje remarcabile atunci cand vorbim despre mobila clasica. Acestui tip de mobilier ii putem atribui orice accesoriu totodata indeplinindu-ne orice dorinta sau placere. Avand o maniera sofisticata acest stil reuseste sa puna in valoare interiorul casei noastre.
Mobila la comanda clasica este recomandata oricarui tip de locuinta cu respectarea catorva reguli de baza si anume sa incercam pe cat posibil sa adaptam mobilierul la spatial existent, sa mentinem proportii armonioase, finisaje de foarte buna calitate si sa evitam supraincarcarea.
Daca oscilati intre mobila clasica si mobila moderna puteti imbina creativitatea contemporana si eleganta clasica intr-o amenajare in tranzitie aparte. Daca tineti cont de cateva aspect mobilierul clasic si cel modern se pot imbina perfect. Interpretarea artei de tranzitie poate fi obtinuta printr-o multitudine de posibilitati.
Astfel in bucatarie putem avea podele traditionale din lemn, stilul de tranzitie aducand un simt estetic modern prin mobilierul ales. Astfel vom avea ca rezultat un design concret prin imbinarea a doua stiluri in acelasi spatiu de locuit.
Mobila clasica din lemn are o durabilitate foarte ridicata si nu se demodeaza niciodata. Daca vom adauga cateva accesorii cu tenta moderna din metal sau otel vom reusi sa obtinem acel stil aparte mentionat anterior.
Indiferent de culoarea aleasa pentru mobilier, acest stil se poate distinge extrem de usor prin alegerea accesoriilor potrivite precum tablouri, candelabre sau diverse corpuri de iluminat.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *