23 iun. 2014

Ce trebuie sa faceti cand doriti mobila la comanda?

0 Comment

Ce Trebuie Sa Faceti Cand Doriti Mobila La Comanda?

In cazul in care sunteti hotarat cu privire la acest aspect si ca mobila la comanda este singura optiune pe care vreti sa o luati in considerare, va trebui sa fiti atent la urmatoarele detalii. Acestea va vor ajuta sa faceti alegere perfect pentru dumneavasotra.

In primul rand, cea mai obiectiva sursa de informatii va fi internetul. Ati putea cere parerea si unor cunoscuti, dar in cele mai multe cazuri acestia va vor oferi pareri subiective. De aceea este recomandat sa adunati direct de la sursa aceste informatii, iar internetul va va oferi un pachet complet de date. In primul rand, cum probabil stiti deja, fiecare firma care poate proiecta mobilier la comanda are un site propriu unde isi prezinta pachetul de serviciu si alte detalii importante despre activitatea lor profesionala.

Nu trebuie sa va opriti la prima firma pe care o gasiti capabila sa va ofere astfel de servicii. Ceea ce conteaza este sa studiati piata in detaliu. De aceea recomandat ar fi sa luati in calcul cel putin trei sau patru astfel de companii. Cu cat analizati ofertele a mai multor companii, cu atat mai bine.

Urmatorul pas este sa comparati serviciile disponibile pentru dumneavaostra. Ceea ce va intereseaza este calitatea acestora, nu pretul. Chiar daca si partea financiara este importanta, va trebui sa evitati sa angajati o companie doar pentru ca ofera cele mai ieftine servicii. Acest aspect este important pentru orice tip de servicii, nu doar pentru cand doriti sa cumparati mobila la comanda. De cele mai multe ori un serviciu ieftin implica si o munca de o calitate indoilenica.

In schimb, ceea ce ar trebui sa conteze sunt urmatoarele aspecte. Intai de toate cercetati cu atentie exemple ale fostelor proiecte realizate de companiile pe care le-ati ales. Orice firma de acest fel va avea pe site-ul propriu imagini cu piesele de mobilier create. Daca la una din companii nu va place ceea ce vedeti, ar trebui sa o excludeti ca posibila optiune de luat in considerare. Urmatorul detaliu este dat de materialele care sunt disponibile pentru dumneavoastra. Spre exemplu, in cazul in care doriti sa folositi lemn de mahon pentru anumite piese de mobilier, fiti sigur ca acest material va fi accesibil.

In final, avand in vedere ca probabil doriti ca mobila dumneavoastra sa fie gata intr-un timp cat mai scurt, cel mai indicat ar fi sa contactati reprezentantii companiei pentru a va putea oferi un timp estimativ de executie. In unele cazuri un proitect poate fi gata in doua saptamani chiar, dar sunt sanse ca in cazul in care firma are multe comenzi sa puteti astepta mai bine de o luna chiar.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *