31 aug. 2014

Mobila la comanda pentru biroul de acasa

0 Comment

 Birou modern

Cum sa lucrezi cu stil

Daca ai o munca de birou, cateodata vei fi nevoit sa lucrezi si in timpul liber. Nu suna foarte incantator, tocmai de aceea e important ca macar biroul tau de acasa sa fie comod si atragator. Poti rezerva un spatiu in dormitor sau living pentru acest scop, daca nu ai o camera in plus. De asemenea, poti profita de orice colt al casei tale pentru a ajunge sa ai propriul spatiu de lucru. Important e sa ti-l faci cat mai comod, sa ai totul la indemana si sa fii sigur ca-ti maximizezi productivitatea. Pentru a avea mobilierul cu dimensiunile optime pentru spatiul tau, opteaza pentur mobila la comanda. Iata cateva idei in care iti poti aranja mobila de birou prin mobila la comanda:

  1. Profita de lumina!

Pentru activitati intelectuale, e nevoie de lumina si liniste. De aceea, ar fi util sa-ti plasezi biroul in fata ferestrei si sa ai o biblioteca in colt. E recomandat sa fie din acelasi material, si sa aiba aceeasi culoare pentru a se putea integra in camera.

  1. Nu te feri de culori!

Desi e adevarat ca productivitatea necesita cat mai putine distrageri, la fel de adevarat e ca depinde mult si de dispozitie. Insenineaza-ti dispozitia alegand culori tari pentru obiectele decorative, accesorii, cosulete, pixuri, cutii sau bibliorafturi, pastrand o paleta rece pentru mobilier. Pentru mobila la comanda, apeleaza la Mobilarts.

  1. Orice spatiu e bun

Poate ca nu e loc de birou in dormitor sau sufragerie, insa chiar si un hol suficient de mare poate fi utilizat in acest scop. Important e sa alegi cu grija mobilierul pentru a nu impiedica circulatia – o masuta ingusta si un scaun de bar tapitat ar arata foarte bine pe un perete cu tapet floral. Nu uita de lampa de birou, avand in vedere ca holurile, in general, nu primesc lumina naturala.

  1. Compartimenteaza prin culori

Un perete liber poate fi locul ideal in care sa-ti instalezi masa de lucru. Pastreaza lucrurile vertical instaland mai multe etajere deasupra biroului, adauga un dulapior de acceasi culoare, foloseste-te de spatiul de desubtul biroului si vopseste peretele intr-o culoare foarte vie – incearca nuante de verde sau albastru.

  1. Fa loc pentru partener

Pe acelasi perete pot incapea doua spatii de lucru. Alege un birou lung pentru doua persoane, suficient de mare pentru tine si partener. Pentru a salva spatiu, instaleaza etajere separate pentru fiecare loc si mareste mobilitatea prin scaune de birou cu rotile. Daca aveti aceleasi gusturi la muzica, nu e nicio problema sa sune liber in toata casa; daca nu, sa nu uiti de casti.

Este foarte util un spatiu pentru a lucra si acasa, fie pentru tine sau pentru copilul tau, insa cea mai mare problema o pune spatiul. Din feririce, poti transforma aproape orice coltisor intr-un spatiu de lucru perfectu cu ajutorul  serviciilor de mobila la comanda de la Mobilarts. Mult succes in decorat!

 

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *