15 mai 2014

Personalizeaza-ti casa in stilul vintage contemporan

0 Comment

Acasa este locul in care trebuie sa te simti cel mai bine, unde te relaxezi sit e poti destined in voie.
Pentru ca totul sa fie perfect este nevoie de o decorare speciala, iti poti personaliza casa in asa fel incat sa se potriveasca cu stilul tau de personal.

Una dintrre tendintele din acest an este reprezentat de stilul vintage contemporan care pune in evidenta personalitatea ta cu piese de mobilier de o calitate inalta si o lucrare speciala. Dar, in acelasi timp nu trebuie sa renunti la simplitate si la o imbinare armonioasa intre modern si traditional.
Nota comuna dintre piesele care iti vor decora casa, fie ca este vorba de living, dormitor, bucatarie sau alte accesorii trebuie sa ramana intr-un stil obtinut prin tehnici speciale, astfel incat elementele de decor sa arate usor uzate pentru a reda stilul vintage clasic.
Acest spatiu de refugiu trebuie sa va reprezinte foarte bine pentru a te simti cat mai bine si confortabil.

Un plus de autenticitate il aduce fiecare amprenta lasata de specialistii priceputi care stiu sa faca din orice piesa de mobilier un obiect original. Fiecare piesa de mobilier cu aspect antichizat are puterea de a transforma orice spatiu din casa. Asadar, daca acest stil ti se potriveste, nu ezita sa il incerci pentru locuinta ta.

[top]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *